Verzekeringsadviseur in opleiding M/V (36 – 40 uur)

Wie zijn wij?

Solarif Insurance, kortweg “SOLARIF” is de grootste onafhankelijke speler op de Nederlandse assurantiemarkt voor het verzekeren van zonne-energieinstallaties. SOLARIF is een snelgroeiend bedrijf met een zeer ruim productaanbod en breed klantenbestand in Nederland, Europa, Azië, Australië, Japan en Latijns-Amerika. Zo geven wij particuliere eigenaren online de mogelijkheid om hun zonnepaneleninstallatie optimaal te verzekeren, maar bieden wij ook maatwerkoplossingen voor grote grondgebonden PV-installaties. Particuliere én zakelijke relaties worden op een proactieve, duidelijke en eerlijke manier met raad en daad bijgestaan.

 

Ben jij onze verzekeringsadviseur in 2019?

Op dit moment zijn wij op zoek naar pas afgestudeerde MBO’er en HBO’er die klaar is voor de eerste stap in zijn/haar carrière. Jij bent een spontane, gepassioneerde persoon, commercieel gedreven, legt makkelijk contact en geeft niet op. Bovendien ben jij op zoek naar een baan waar je binnen een jaar alles kunt leren over de zonne-energiemarkt en het verzekeren van PV-projecten. Herken je jezelf in dit profiel? Solliciteer dan op onze vacature voor Verzekeringsadviseur on opleiding.

 

Het eerste jaar

SOLARIF biedt je de uitgelezen kans om je talenten en vaardigheden als Verzekeringsadviseur verder te ontwikkelen. Naast het uitgebreide inwerktraject waarin je meekijkt met jouw collega adviseurs dien je in een tijdsbestek van 1 jaar WFT Basis, WFT Schade Particulier en WFT Schade Zakelijk op kosten van SOLARIF te behalen. Zodra je deze opleidingen succesvol hebt afgerond, kun je daadwerkelijk aan de slag om klanten te gaan adviseren. Je vaardigheid op het gebied van commerciële slagkracht wordt steeds verder verbeterd door individuele coaching on the job. Nadat je succesvol bent als verzekeringsadviseur stopt je ontwikkeling binnen SOLARIF vanzelfsprekend niet. Wij stimuleren verdere ontwikkeling en gelet op onze groei en diversiteit binnen SOLARIF kun je alle kanten op.

 

De ideale springplank

In deze functie stomen wij je klaar om onze (potentiële) zakelijke klanten te voorzien van goed advies. Jij bent ons visitekaartje! Je beantwoordt vragen, brengt offertes uit, licht deze toe en probeert de klant voor SOLARIF te winnen en/of te behouden. Ook zorg je ervoor dat de klant volledig op de hoogte is van zijn verzekeringsrisico’s en wijs je hem op onze andere activiteiten Solarif Risk Management en Solarif Matchmaker.

 

Wat heb je nodig?

  • Een afgeronde MBO- (bank- en verzekeringswezen) of HBO-opleiding;
  • 0-2 jaar ervaring, liefst binnen de verzekeringsbranche;
  • Een klantgerichte instelling in combinatie met een commerciële drive;
  • Goede uitdrukkingsvaardigheden en een goede beheersing van de Engelse taal;
  • De wil om bij te dragen aan onze successen;
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit;
  • Daarnaast vind je het geen probleem om af en toe internationaal te reizen.

 

Van ons voor jou

SOLARIF heeft een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket welke past bij je kennis en ervaring. Wij stimuleren je om je verder te ontwikkelen en bieden je (indien niet in bezit) de mogelijkheid tot het behalen van jouw Wft-diploma’s. Bij ons kun je rekenen op een prettige werksfeer in een informele, dynamische en groeiende organisatie met leuke, gepassioneerde collega’s.

 

Belangstelling

Hebben we je enthousiast gemaakt? Mail dan je CV en motivatiebrief naar harry@solarif.com. Wie weet zitten we binnenkort met elkaar om de tafel!
Voor vragen kun je contact opnemen met Harry Wolkenfelt op telefoonnummer 026 – 711 5050.