Solarif Project Finance

Duurzaam samenwerken

Solarif Project Finance heeft veel kennis en ervaring op het gebied van (inter)nationale financiering van zonnestroominstallaties. Ons doel is om van elk project een win-win situatie te creëren voor alle betrokken partijen: de projecteigenaar, de belegger, de kredietgever en de adviseur.

 

‘Wij zijn een expert in het ontwikkelen van projectfinancieringsoplossingen (non resource) voor de internationale Solar (PV) industrie’.

Wij helpen u simpelweg om de zaken voor elkaar te krijgen

Wilt u geen consultant, maar iemand die simpelweg, samen met u, de zaken voor elkaar krijgt? Dan bent u bij Solarif Project Finance aan het juiste adres. Wij werken nauw samen met klanten, investeerders en financierders om een op maat gemaakte financiële oplossing voor de lange termijn te ontwerpen.

Synergetisch samenwerken loont, op korte en lange termijn. U profiteert volledig van de sterke punten van onze vier autonome afdelingen:

Verzekeringen | Risk Management | Matching | Project Finance

Estates and Infrastructure Exchange (EIX)

EIX is een nieuwe investeringsbeurs in de City of London. Solarif Project Finance is een officiële pilot van dit projectfinancieringsplatform. Het is de eerste wereldwijde portal die zich exclusief richt op landgoederen en infrastructuur als beleggingsmogelijkheid.

Hoe werkt het?

De EIX is als het ware een portal voor een groot aantal institutionele beleggers die hebben toegezegd dat ze gaan investeren in projectfinanciering.

Wilt u meer informatie?

Ieder project is uniek. Solarif Project Finance voegt waarde toe door:

  • het bieden van structuur
  • analyseren en beoordelen van de project SPV(‘s) voordat de (her)financiering wordt geregeld.

Wilt u zaken meer in detail bespreken om zo te bepalen of wij iets voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met mij op.

Jaap Drejer
Telefoon: +31621430262
Mail:  jacob@solarif.com