Nieuws:

Bewaak uw investering met Solarif’s Professionele Drone Inspectie

Professionele Drone Inspectie is inzetbaar tijdens alle fases van een PV-project. Al tijdens de ontwikkelingsfase kunt u een beter inzicht krijgen in de ligging en kenmerken van het betreffende dak, terrein of perceel. Een groot voordeel is dat een drone ook toegang heeft tot moeilijk bereikbare locaties. Een zeer nauwkeurig 3D-model biedt hulp bij het Lees Meer »


Risicobeheersing zonnepanelen plat dak

Platte daken zijn uitermate geschikt voor zonnepanelen. De panelen vallen mooi uit het zicht, er is meer ruimte te benutten en het kan meer rendement opleveren ten opzichte van een schuin dak. Maar, hoe goed zijn zonnepanelen op een plat dak bestand tegen storm, brand en bliksem? En welke invloed hebben de zonnepanelen op de Lees Meer »


Zonneveld Best ‘een mooi stukje natuur’

Vrijdag 21 juni 2019 waren accountmanagers Jolanda Pijlman en Rami Ghebrekidus aanwezig bij de officiële opening van Zonneveld Best. Zonneveld Best is niet zomaar een weiland vol zonnepanelen. Er grazen schapen om het gras kort te houden, er is een fruit- en bloementuin aangelegd met insectenhotels, er zijn laadpalen voor fietsers en auto’s en er Lees Meer »


Solarif aanwezig op Intersolar Exhibition München

Van woensdag 15 tot vrijdag 17 mei zijn Harry Wolkenfelt, Nudar Esshak en Rami Ghebrekidus aanwezig op de Intersolar Exhibition in München. Samen representeren ze alle vier de business activiteiten: Verzekeringen, Risk Management, Matchmaker en Project Finance. Bent u geïnteresseerd en wilt u een afspraak maken met een van onze adviseurs? Neem dan vooral contact Lees Meer »


Zonnepanelen centraal op de POV-preventiedag

pov preventiedag

Op donderdag 11 april vond de jaarlijkse preventiedag van het Platform Onderlinge Verzekeraars plaats. De bijeenkomst bood een compleet ‘all-in’ programma waarin allerlei aspecten van zonnepanelen aan de orde kwamen. Harry Wolkenfelt was een van de experts uit het veld. Hij presenteerde de verzekeringstechnische aspecten van zonne-energie en droeg daarmee bij aan het vergroten van Lees Meer »


Succesvolle Solar Solutions

Solarif stond onlangs drie dagen op Solar Solutions in de Expo in Haarlemmermeer. De beurs was een groot succes. De zonnepanelenmarkt blijft doorgroeien en het totaalconcept dat Solarif biedt blijkt aan te slaan: ‘Een one-stop-shop voor uw verzekeringen, kwaliteitsborging en financiering’. Op de beurs presenteerde Solarif o.a. haar samenwerking met Sitemark: drone inspectie en data analyse. Lees Meer »


Solarif viert 10-jarig bestaan

Afgelopen week vierde Solarif haar 10-jarig bestaan met een hapje en drankje bij Culinair Café ‘Dames en Heren’ in Arnhem. Samen met familie, personeel, relaties en leveranciers hebben we een gezellige middag beleefd en getoast op het jubileum en de toekomst!


Solarif op Solar Solutions 2019

Op 19, 20 en 21 maart kunt u de adviseurs van Solarif vinden op Solar Solutions, het grootse zonne-energie kennis- & netwerkevent van Noordwest-Europa. In de Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen presenteren wij onze vier bedrijfsactiviteiten: Insurance, Risk Management, Matchmaker en Project Finance. Wilt u een afspraak maken met een van onze adviseurs en/of een invitatiecode Lees Meer »


Lokale Energie Motor 2018

zonnepanelen verzekeren

Op 23 november waren Nudar Esshak en Jolanda Pijlman namens Solarif aanwezig bij het evenement HIER opgewekt. HIER opgewekt deelt kennis, verbindt, maakt energie-initiatieven zichtbaar en ontwikkelt kennis samen met coöperaties en experts. In de Lokale Energie Monitor 2018 – een jaarlijkse rapportage en analyse van de ontwikkelingen van lokaal duurzaam – lees je alles over de Lees Meer »


Solar Masterclass met Solarif

Een aantal weken geleden was Harry Wolkenfelt gastspreker tijdens de Solar Masterclass van European Solar. Deze masterclasses staan in het teken van verdieping. Ze zijn vooral bedoeld voor bedrijven die zich niet of nog maar kort op de solarmarkt begeven. Onderwerpen die aan bod komen zijn: Garanties: Welke garanties worden er aangeboden en wat zijn ze Lees Meer »