Archives:

Zonnepark de Kie live & verzekerd

Vanaf morgen 20 april 2018 is Zonnepark de Kie operationeel verzekerd door Solarif. Het park is sinds maart dit jaar operationeel en is gelegen in Franeker. Het heeft een vermogen van ruim 10 MWp met ruim 29.000 panelen. Met al die panelen worden 3000 huishoudens van stroom voorzien. Wij wensen Solarfields veel succes met dit mooie • Read More »


Exclusieve samenwerking met Munich Re

Onlangs heeft Solarif in de Benelux exclusiviteit gekregen om de PV Performance Warranty Insurance van verzekeraar Munich Re te verkopen. Om deze samenwerking goed uit te dragen is een brochure ontwikkeld waarin de PV Performance Warranty Insurance, zoals aangeboden vanuit Solarif, uitgelegd wordt.


Succesvol SolarSolutions 2018

Solarif had de afgelopen twee dagen voor het eerst een eigen stand op een Solar beurs. CEO Harry Wolkenfelt, Account manager Nudar Esshak en Matchmaker Bram Broshuis waren aanwezig. Het was een groot succes: inspirerende gesprekken met bestaande en nieuwe contacten, complimenten over de stand en vele koppen koffie en chocolaatjes.


Solarif op Solar Solutions 2018

Volgende week woensdag en donderdag, op 21 en 22 maart, staat Solarif op Solar Solutions Int. 2018. Gedurende deze dagen zijn CEO Harry Wolkenfelt en Account manager Nudar Esshak aanwezig in de Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen, waar het evenement plaatsvindt. Zij zijn er voor al uw vragen over solar verzekeringen. 


Making Solar Bankable 2018

Vorige week, op 15 en 16 februari, vond de jaarlijkse ‘Making Solar Bankable’ conferentie plaats in het mooiste congresgebouw van Amsterdam, de Beurs van Berlage. De conferentie stond bol van inspirerende keynote sprekers, zoals Christiana Figueres, voormalig Executive Secretary – UNFCCC & Covenor – Mission 2020, en Amy Herman.


Unlocking solar capital LATAM

Vorige week was Solarif’s CEO, Harry Wolkenfelt, op de Unlocking Solar Capital LATAM conferentie in Miami. Die conferentie stond in het teken van het onderzoeken van solar mogelijkheden in Latijns Amerika. Grote namen waren aanwezig in Miami, en het heersende gevoel was dan ook dat solar een hele belangrijke duurzame energiebron wordt.


Infographic schade-afhandeling

De voornaamste reden om verzekerd te zijn, is dat een onverwachte, onvoorziene schade vergoed wordt door de verzekeraar. Op die manier hoef je zelf niet op te draaien voor deze onverwachte kosten. Om de schade vergoedt te krijgen, moeten bepaalde stappen worden doorlopen.


Solarif aanwezig op Intersolar München

Eind mei (30 en 31) gaan Solarif collega’s Harry Wolkenfelt, Nudar Esshak en Bram Broshuis naar de Intersolar conferentie in München. Harry Wolkenfelt en Nudar Esshak zullen de Insurance tak van Solarif vertegenwoordigen. Bram Broshuis vertegenwoordigt Risk Management en Matchmaker. Mocht u geïnteresseerd zijn in een afspraak met Solarif Insurance dan wel Matchmaker tijdens de • Read More »


Succesvolle conferentie Afrika

Harry Wolkenfelt heeft het Clean Energy Summit: Africa bezocht. De conferentie werd gehouden in Accra, Ghana. Bezoekers kwamen uit 17 verschillende landen, waaronder uiteraard veel Afrikaanse landen, zoals Nigeria, Ghana, Kenya en South-Africa. Ook waren er partijen uit UK, Nederland, USA, Duitsland en Zwitserland. Zon en grond is er in overvloed. Dit in combinatie met een groeiende behoefte • Read More »


Clean Energy Summit in Afrika

Volgende week gaat Solarif’s CEO Harry Wolkenfelt naar de Clean Energy Summit in Afrika. Deze Summit vindt plaats in Accra, Ghana op 4 en 5 april. Het is in het leven geroepen voor grote, en kleine projecteigenaren kennis te laten maken met nieuwe bedrijven en om ze aan nieuwe handel te helpen. Het is dan • Read More »