Matchmaker

Solarif Matchmaker biedt uitkomst bij het kopen, verbouwen, bouwen of financieren van zonnepanelen projecten. Solarif Matchmaker heeft namelijk toegang tot een voortdurend groeiend netwerk van actieve bedrijven binnen de zonne-energie sector, zoals projectontwikkelaars, investeerders, EPC contractors, banken en andere leningverstrekers. Solarif Matchmaker identificeert de specifieke mogelijkheden en benodigdheden van elke klant en vertaalt die vervolgens op een professionele en discrete wijze naar concrete zakelijke kansen.

Investeren in zonnepark projecten of uw zonnepanelen project verkopen?

Als u wilt investeren in zonnepark projecten of als u juist uw zonnepanelen project wilt verkopen dan kan Solarif u daarbij helpen. Solarif Matchmaker treedt op als een soort onroerend goed-makelaar, maar dan volledig gespecialiseerd in zonnepanelen projecten.

  • Verkopers van een zonnepanelen projecten worden geacht uitgebreide projectinformatie beschikbaar te stellen, onder andere door de parameters van het aangeboden zonne-energie project op te geven.
  • Kopers dienen een accuraat beleggingsprofiel te overleggen.
  • Solarif Matchmaker controleert of alle opgegeven gegevens correct zijn, en maakt vervolgens een presentatie voorzien van een professioneel, en voor investeerders herkenbaar, financieel model.
  • Het geheel wordt uitsluitend opgestuurd naar investeerders met een overeenkomend investeringsprofiel. Op deze manier zijn kopers en verkopers er zeker van dat zij slechts benaderd worden voor deals met een goede kans van slagen. Dit biedt de partijen comfort en bespaart kostbare tijd voor het zonne-energie project.

 

Zonneprojecten financieren en bemiddeling bij EPC-contracten

Solarif kan helpen bij het financieren van uw zonneprojecten of bij de bemiddeling bij EPC-contracten. Solarif Matchmaker beschikt namelijk over klanten die op zoek zijn naar een geschikte EPC contractor of leningverstrekker voor hun zonnestroominstallatie projecten. En genereert daarnaast op proactieve wijze nieuwe prospects voor de aanbieder. 

investeren in zonnepark

 Geïnteresseerd?

Lees meer of schrijf u in op de site

van Solarif Matchmaker!

Hoe werkt Solarif Matchmaker?

  • Solarif Matchmaker biedt de diensten op no cure no pay basis aan
  • Inschrijven is kostenloos
  • Schrijf uw bedrijf in op de Solarif Matchmaker website 
  • Projectontwikkelaars, investeerders, EPC contractors en leningverstrekkers worden dermate aan elkaar gekoppeld dat alle partijen er profijt van hebben.

Meer lezen over Solarif Matchmaker?

Download hieronder gratis onze Solarif Matchmaker brochure!